Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2024 » Липень » 24 » «Як штрафують поліцейських»
20:50
«Як штрафують поліцейських»

10 червня 2024 року, після десятої із розмови по телефону з офіцером поліції міста Києва..

Про показники «дільничного» (дільничний офіцер поліції, скорчено - ДОП).

Повинен скласти на місяць мінімум п’ятдесят протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, або тридцять з постановами про накладення адміністративних стягнень чи протоколів зі штрафами. Кому не зрозуміло, це стосується правопорушень передбачених Кодексом України про адміністративні правопорушення, скорочено – КУпАП.

Якщо такий показник не виконано підлеглим, керівник застосовує до нього штрафні санкції у сумі 5000 грн. з утримання із зарплати! Теж саме стосується «відлову ухилянтів», яких потрібно відловити одного на тиждень, та ще щоб він був з військовим квитком і згоден служити у ЗСУ. Не впіймав також штраф - 5000 грн. Ще потрібно встановити адміністративний нагляд відносно «профілактованої особи» один раз у два-три місяця, теж 5000 грн. штрафу за невиконання показників!

Звертаю увагу, що є багато випадків, коли поліцейські сплачують штрафи за правопорушників, щоб не зіпсувати показники?! Тобто, у таких випадках можна складати такі протоколи на будь-кого. Головне оплатити штраф.

Також, необхідно «знайти» якийсь злочин, щоб потім написати рапорт про розкриття, що це ти знайшов і довів до кінця! Розкрити злочин це ще не все, щоб виставити статистичну картку Ф-2, яка підтверджує таке розкриття. Якщо підозрюваний не з’являється до слідчого, дільничний чи опер повинен його шукаєш за свої гроші (витрати на пальне, авто та тощо), щоб відвести до прокуратури або слідчого. Слідчі не приймають у оперив та дільничних розкрити кримінальні провадження без доставлених підозрюваних, свідків та заявника.

А це (скріншот) трохи про пальне та як його розкрадали в часи Авакова, що не змінилося судячи з цій розмови. Треба зрозуміти, що це Головним управлінням не додавали талони на бензин, а до дільничних та оперов, взагалі нічого не доходить. Все паливо «корупційне».

Робота опера, тобто оперуповноваженого карного розшуку:

Щомісяця повинен зробити п’ять Форми 2. Щоб зрозуміти, це минула назва статистичної картки на особу, яка вчинила злочин. Тобто, оперу потрібно розкрити п’ять кримінальних правопорушень, які були вчинені чи штучно їх створити, щоб на 100 відсотків розкрити. Один раз на два-три дня зловити ухилянта, який знаходиться у розшуку, або просто на вулиці осіб чоловічої статі від 18 до 60 років! За кожний «НЕДОЛІК» штраф – 5000 грн.  

Робота слідчого:

Повинен направити 10 кримінальних проваджень до суду у місяць з обвинуваченими актами, не зробить мінус 5 тис. грн. із зарплати, в гіршому випадку відправка до підрозділу «Лють», тобто на фронт!

Підчас відпрацювання, щодо розкриття злочинів пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю, з дільничних вимагають розкриття таких злочинів або надання інформації про таких осіб, при відсутності цього – 5000 грн. штраф!

Перше моє питання: Які злочини переважно вони приховують від реєстрації?

Відповідь: В основному економічні, наркотики, а якщо є бабло у бандита, та й взагалі якщо заявник багатий, то з усіх. І з бандитів мають, і із заявників мають.

Друге питання: Раніше проблемою було зростання злочинності для цього. Вони приховували злочини зараз, як це питання виглядає?

Відповідь: Бл…., але це вони по-своєму там каламутять, я сильно не вникав, мені це не цікаво було.

… Зрозуміло, що керівники МВС та Національної поліції є ініціаторами таких радянських показників часів НКВС чи створили таки умови служби своїх підлеглих! Як вам «Аваковсько-Згуладзівська реформ»?! Скільки кроків у минуле???

Ще один скріншот з статті про Юрія Покиньбороду під назвою, - «В МВД завозили по $200-500 тысяч": скандальное интервью экс-начальника полиции» від  20.12.2017 15:58, автор Гана Молчанова. Посилання - https://incident.obozrevatel.com/ukr/crime/intervyu-yurij-pokinboroda-v-mvd-zavozili-po-200-500-tysyach-dollarov.htm

Мені краще повірити, що П. Порошенко та В. Зеленський лохи, один нічого з цим не робив, а інший не робить, тому що не знають, як їх розводять «шахрайськими показниками» та крадіжками матеріально-технічного забезпечення у нижчого особового складу поліції. Що їм не приносять (не приносили) «винагороду» у баксах керівники МВС, НП та інших так званих правоохоронних органів. Особливо з самого корумпованого – ГПУ! Доречи правильно ставити попереду не «офіс», а приватне підприємство (ПП) з торгівлі Законом!

 Олег Мартиненко

Переглядів: 136 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Липень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113