Беззаконня?
Зіштовхнулися із беззаконням? Вам є що сказати? Зверніться до нас. Ми спробуємо Вам допомогти.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини сайту » 2024 » Червень » 27 » «ТЦК вже перейшли на радянськи показники (плани)»?
21:23
«ТЦК вже перейшли на радянськи показники (плани)»?

До мене звернувся мій знайомий з Херсонської області (який мешкає на неокупованої території), де я мешкав до вторгнення рашинських терористів. З його повідомлення випливає те, що ТЦК перейшли не тільки на роботу за планом, а ще навчились у правоохоронних органів України, штучно створювати позитивні "показники".

Що керівники МВС та Нац. поліції, досі працюють, за радянською «нквс-ною» методикою показників, до цього всі звикли, та звикли до того, що чергові керівники МВС вішають локшину всьому Українському Суспільству про зниження стану злочинності та підняттю відсотка розкриття злочинів (кримінальних правопорушень), що насправді досягається відверто злочинними зловживаннями. У мене іноді виникає питання, - керівники в МВС та керівники підпорядкованої їм підрозділів Національної поліції, які вимагають від свої підлеглих непередбачені Законом показники, «хворі на голову», чи у них взагалі повністю відсутні позитивні моральні якості? Що до речі, відбувається з 1992 року по теперішний час, й не один з президентів України не зміг це зупинити! У них не було та нема духу боротися з дебілами у вищих ешелонах влади! Про це я вже писав раніше, але є «на підході» дужа «свіжа» тема, про яку напишу наступним разом.

            Сьогодні тема про ТЦК. В якості прикладу про Херсонський регіон. Таке враження, що службові особи цих підрозділів пройшли стажування у Національної поліції, та навчилися робити плани «по-стахановські» (для молоді - Стаханов Олексій Григорович, засновник стахановського руху, який видавав до 14,5 норм добичі вугілля, і що цікаво, що це відбувалося завдяки «припискам»). Через що, просто публікую звернення до мене:

« Добрий вечір! В мене є для Вас цікаве спостереження. З урахуванням постійного пікетування М. Безуглої з МО це цікаво, бо містить ознаки саботажу реформ з боку ТЦК, та пояснює чому не працює резерв+ та оберіг.

ТЦК замість того щоб оцифрувати картотеку та заносити дані в оберіг, вони заставляють тих, хто приходить до них за документами (бронь, відстрочка, просто оновлення даних) міняти облікові документи на нові під різними надуманими приводами, хоча згідно законодавчих актів його міняють в разі псування, втрати або якщо немає місця, щоб вносити інформацію. В Херсонській області ТЦК заставляє міняти посвідчення тому що вони (ТЦК) змінили назву. На цій підставі вони всіх направляють на ВЛК, навіть тих кому за постановою КМУ № 560 це не потрібно (наприклад, «відстрочка»). Завдяки цьому вони звітують, що пропустили через ВЛК величезну кількість людей. Але ж це звичайне шахрайство, а точніше «зловживання службовим становищем»!.

За такою аналогією можна майже всіх жителів Дніпра заставити змінити паспорта, бо органи, які їх видавали називались дніпропетровськими чи навіть більше всій Україні, бо документи видавали паспортні відділи міліції, яких вже не існує. Замість них поліція та міграційна служба.

Ось така справа. Дуже схоже на те, як Ви писали про роботу поліції.  

Бо це реальна інформація, яку легко перевірити. Я Вам навіть більше скажу. Ці дебіли, вже вдруге у цьому році, всіх викладачів херсонських універів, направили на проходження ВЛК, шляхом вручення повісток! Хоча в 560 постанові чітко прописано, що цього не робити».

«… забув про ще одну деталь. Згідно законодавства тимчасові посвідчення ТЦК виготовляють на принтері самостійно! Це ж повне безглуздя! Такий важливий документ в принципі може зробити хто завгодно аби була класна оргтехніка. А печатки намалювати кольоровим принтером».

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/suspilstvo/20240528-tymchasove-posvidchennya-vijskovozobovyazanogo-shho-cze-yakyj-termin-diyi-ta-shho-robyty-u-razi-vtraty/

На мій погляд кількість вручених повісток, також є показником для ТЦК, як кількість складених адміністративних протоколів для «не-до-поліцейськи»! Їх всі треба на нуль, рахувати вбитих орків!

Олег Мартиненко

(зі Львова)

Переглядів: 65 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Чи довіряєте Ви владі?
Всього відповідей: 113